Filmizlerdim Dev Avcısı Jack - Türkçe Dublaj 720p HD izle | filmizlerdim

Dev Avcısı Jack - Türkçe Dublaj 720p HD izle

Filmin Özeti:Valkyrie, X-Men ve The Usual Suspects gibi önemli yapımlara imza atan ünlü senarist ve yönetmen Bryan Singer’ın bir kaç yıldır üzerinde çalıştığı “Jack the Giant Killer” filminde kralın yardakçısı kötü adam dev Roderick’i Stanley Tucci canlandırmaktadır. Ayrıca, filmde yer alan çift başlı dev Fallon’un bir başını Bill Nighy diğer başını ise John Kassir canlandırmaktadır.
Filmimizin konusu ise hikaye aslında klasik bir İngiliz efsanesine dayanmaktadır. Konusu ise şöyle: İnsanlar ve devlerin bir arada barış içinde yaşadığı sırada, güzel prenses kaçırılır ve bu durum uzun süredir barış içinde yaşayan ülkenin geleceğini tehlikeye atar. Bu sırada genç bir çiftçi prensesi kurtarmak ve tekrar barışı sağlamak için tehlikelerle dolu devlerin ülkesine doğru bir kurtarma görevine atılır…
Film Türü
Aksiyon, Macera, Fantastik
Yapım Yılı: 2013
IMDB Puanı : 6.5
Oyuncular: Ewan McGregor, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson, Ian McShane, Stanley Tucci

Dikkat! Bağlantı hızınıza göre sağ alttaki 720 olan yeri 360 veya 480 yaparsanız daha hızlı yüklenir. Donma olursa play`a bastıktan sonra biraz bekleyiniz. Bağlantı hızınıza göre video biraz geç açılabiliyor bilginize;HDFilmizlemeliyiz iyi Seyirler Diler.

Not: Lütfen Çalışmayan Filmleri Yorumda Bildiriniz.Filmler zaman içinde silinebiliyor.Bizim tek tek bakmamız mümkün değil sizin uyarmanız lazım..


  • Fragman
  • VK 720p Tek Part
  • Alternatif 720p
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

VK FİLMLERİ İZLEYEMEYEN İZLEYİCİLERE DUYURUDUR.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. filmizlerdim - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger