Filmizlerdim G.I. Joe 2 Misilleme - G.I. Joe 2 Retaliation Türkçe Dublaj HD izle | filmizlerdim

G.I. Joe 2 Misilleme - G.I. Joe 2 Retaliation Türkçe Dublaj HD izle

Vizyon Tarihi:29 Mart 2013 (1s 50dk)
Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson
Tür: Aksiyon , Macera , Bilimkurgu
Ülke: ABD
Filmin Özeti: G.I. Joe Efsanesi son filminde yine zorlu görevlerle geri dönüyor. Ekip bu sefer dünyayı hakimiyeti altına almayı hedefleyen Zartan ve onun adın çalışanlar ve Zartan'ın etkisi altına giren dünya liderleriyle zorlu bir mücadeleye giriyor... Stephen Sommers'ın 2009 yılında çektiği gişe filmi G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe - Rise of Cobra) filminden bayrağı devralan Jon Chu başrollere Dwayne Johnson, Channing Tatum ve Ray Park'ı taşırken, kadroya Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun, Elodie Yung gibi yıldızlar eşlik ediyor. 3D vizyona girecek bol yıldızlı film için beklentiler de yüksek.


Dikkat! Bağlantı hızınıza göre sağ alttaki 720 olan yeri 360 veya 480 yaparsanız daha hızlı yüklenir. Donma olursa play`a bastıktan sonra biraz bekleyiniz. Bağlantı hızınıza göre video biraz geç açılabiliyor bilginize; HDFilmizlemeliyiz iyi Seyirler Diler.

Not: Lütfen Çalışmayan Filmleri Yorumda Bildiriniz.Filmler zaman içinde silinebiliyor.Bizim tek tek bakmamız mümkün değil sizin uyarmanız lazım..


Tek parça 720p izle


Alternatif 720p HD izle
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

VK FİLMLERİ İZLEYEMEYEN İZLEYİCİLERE DUYURUDUR.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. filmizlerdim - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger