Filmizlerdim Superman Man Of Steel İzle | filmizlerdim
Home » » Superman Man Of Steel İzle

Superman Man Of Steel İzle




superman-tr-dublajSonunda Superman Man Of Steel filmi türkçe dublaj izleme seçeneği ile karşınızda. Daha önce man of steel başlığı ile sizlere sunduğumuz filmin hikayesini birçok kişi ezbere bildiğini zannediyor. Bundan önce çekilmiş Superman filmlerindeki klasik hikayeyi bir kenara koyun bu filmi öyle değerlendirin derim. Senaryoda büyük değişiklikler var. Superman yani Clark’ın hayatı, işi diğer filmlere göre değişik. Bu filmi diğerlerinden ayıran büyük özellikleri var konumuzun içerisinde bunlardan da bahsedeceğiz. Superman Man of Steel türkçe dublaj izlendiğinde filmdeki heyecanı ve aksiyon dolu sahneleri izleyicilere daha iyi aktaran bir filmdir. Superman izleyerek bu hafta sonunuzu değerlendirebilirsiniz. Filmizledhd.com olarak sizlere 2013 yılında çıkmış kaliteli filmleri sumaya devam ediyoruz. Man of steel izlediğinizde siz de filmin kalitesini anlayacaksınız. Superman Man of steel sitemize 720p görüntü kalitesi ve Türkçe dublaj izleme seçenekleri ile eklenmiştir.
Filmin bu kadar başarılı olmasının ardında gelişen teknoloji ve kaliteli kadrosunun etkisi büyük. Kadro diye bahsettiğimiz oyuncu , senaryo , yönetmen ve yapımcı’ların oluşturduğu tüm film ekibi diyebiliriz. Bugüne kadar yapılmış super kahraman filmlerinde özellikle başarılı olanların arka planında Marvel’i görüyorduk. Bunlara örnek olarak Iron Man, Thor, Kaptan Amerika ve tabi ki yenilmezler filmlerini söyleyebiliriz. Ancak superman hakkında herhangi bir olaya el atmayan Marvel’in elinden Man Of Steel filmini alan onlar kadar güçlü ve piyasaya sunduğu Batman karekteri ile gönüllerin senaristi ve yönetmeni olan Christopher Nolan oldu. Nolan’ın rotuşları ile Superman Man Of Steel diğer superman filmlerine göre bambaşka bir boyut kazandı. Filmin bu kadar beğenilmesi ve Nolan’ın daha önce piyasaya sunduğu Batman serisinden sonra akıllara Superman’in seri olarak beyaz perdeye gelebileceği fikri geliyor. Bu kalitede devam edecek bir Superman serisi şüphesiz piyasayı kasıp kavuracaktır. Bakalım böyle bir fikir gerçekleşecek mi hep beraber göreceğiz.
Superman Man Of Steel Film Konusu
Konuyu sizlere anlatmadan önce önemli bir ayrıntıyı dile getirmek istiyorum. Superman filmlerinin her biri ortak bir hikayeden yola çıkmışlardır bu zamana kadar. Yani aslında her filme bir diğerinin yeniden çekilmişi olarak da bakabiliriz. Ancak hikayeyi yorumlamak ve izleyenlerin beğeneceği bir hale sokmak tabi ki senaristlerin işi. Bu zamana kadar ortak senaryoyu kullanan filmlerin aksine Man of Steel filminde senaristlerin yaptığı değişiklikler göze batıyor. Bu da filmin kalitesini arttıran unsurlardan birisi. Baş kahramanımız Clark diğer çocuklara göre farklı özelliklere sahiptir. Bu özelliklerinin en belirgin olan Clark’ın büyük gücüdür. Çocuk yaşında bile normal bir insana göre aşırı güçlü olan Clark bu özelliğini herkesten saklamaktadır. Aslında bu özelliğinden kendisinin de pek haberi yoktur. Bu gücünü ailesinden alan Clark’ın ailesi dünya dışında bir gezegen olan Krypton’ludur. Krypton’un çöküşü sırasında ailesi yeni doğan bebekleri Clark’ı yaşaması için bir uzay gemisinin içerisinde Dünya’ya göndermiştir. Bu sayede hayatta kalmayı başaran Clark okula giderken geçirdikleri bir kaza sonucu ailesinden gelen bu güçlü olma özelliğinin farkına varacaktır.
İyi Seyirler.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

VK FİLMLERİ İZLEYEMEYEN İZLEYİCİLERE DUYURUDUR.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. filmizlerdim - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger